Het festivalseizoen is officieel van start en Festivalchart heeft een slimme chatbot gelanceerd die je helpt bij je vragen deze zomer. Welke festivals zijn er bij mij in de buurt? Gaat het vandaag regenen? Waar staan mijn vrienden? Met Festivalbot heb je snel en overal toegang tot alles wat je wil weten over een festival.

Festivalchart is één van de bekendste festivalblogs en lanceert met Festivalbot de eerste persoonlijke chatbot voor festivals. Deze geautomatiseerde gesprekspartner maakt het mogelijk om bezoekers voor en tijdens het festival te voorzien van actuele festivalinformatie via Facebook Messenger en Google Assistant.

Bas de Kok, oprichter van Festivalbot, licht toe: “Als fanatiek bezoeker van festivals zag ik dat er behoefte was aan één centrale plek waar je dag en nacht actuele informatie kunt vinden over festivals. Door gebruik te maken van een chatbot kunnen we festivalbezoekers voor en tijdens het festival bereiken en voorzien van de juiste informatie, zonder dat zij hiervoor diverse apps of websites moeten raadplegen.”

Festivalbot beantwoordt al jouw festivalvragen

Naast Facebook Messenger, zijn een aantal functies van Festivalbot ook beschikbaar op Google Assistant en Google Home. Festivalbezoekers kunnen hiermee thuis of onderweg direct toegang krijgen tot een uitgebreide festival agenda, een handige checklist of festival-tips. Ga voor meer informatie over dit nieuwe concept naar de website van festivalchart.

Lees het volledige artikel op: https://www.hardnews.nl/slimme-chatbot-geeft-festivalbezoekers-meteen-antwoord-op-hun-vragen/

Tags:
 

Opmerkingen zijn afgesloten.© 2024  |  Privacy en voorwaarden