REGIO Kamperen bij Avonturenboerderij Molenwaard Deze zomer stelt Avonturenboerderij Molenwaard op twee nachten haar deuren exclusief open voor 100 kampeergasten. Tijdens dit eenmalige kampeerevenement op de Avonturenboerderij leren zij het themapark met haar bewoners op een compleet andere manier kennen. Ook Fien en Teun zijn natuurlijk aanwezig voor de vrolijke muziek bij het kampvuur.

Avonturenboerderij Molenwaard biedt alle jonge avonturiers, met hun ouders of verzorgers, in juli of augustus de eenmalige, unieke mogelijkheid om te logeren op het themapark in Groot-Ammers. De kampeergasten mogen aan het eind van de vrijdagmiddag hun eigen tent plaatsen op het terrein van de Avonturenboerderij, waarna het uitgebreide, avondvullende programma van start gaat.

,,Hoe uniek is het om te slapen op een themapark? We willen deze onvergetelijke, bijzondere beleving wel exclusief twee nachten aanbieden. Slapen, barbecueën, dieren voeren en nog meer activiteiten. Alles wat een echte boer doet; geweldig toch! Ik ga er zelf ook slapen, een echte jongensdroom die uitkomt!", lacht directeur Michael van Hoorne.

De kampeeravonden op het themapark vinden plaats van vrijdag 26 op zaterdag 27 juli en van vrijdag 23 op zaterdag 24 augustus. Na de overnachting in de tent krijgen de kampeergasten ontbijt met diverse streekproducten en mogen ze nog een dagje van alle dagactiviteiten van de Avonturenboerderij genieten.

Lees het volledige artikel op: https://hetkompassliedrecht.nl/lokaal/kamperen-bij-avonturenboerderij-molenwaard-605969

Tags:
 

Opmerkingen zijn afgesloten.© 2024  |  Privacy en voorwaarden