De lente is volop in gang en de zomer komt eraan. Tijd om de caravan weer klaar te maken voor het seizoen. Marktplaats signaleerde dat steeds meer Nederlanders ervoor kiezen om hun caravan te ‘pimpen’. Een gewone caravan is niet meer genoeg. Het restylen van tweedehandscaravans is in Nederland steeds populairder.

28-tips-caravan-opknappen

Op Marktplaats steeg het aantal zoekopdrachten naar caravans met 23% ten opzichte van vorig jaar en het aanbod met maar liefst 14%.

28 tips

Of je nu lang of kort weggaat, het is natuurlijk fijn als je tijdens vakantie volop kunt genieten van je eigen gepersonaliseerde toevluchtsoord. Maar hoe pak je dit aan? Marktplaats kocht met Caravan Lifestyle Blog Caravanity een tweedehandscaravan en begon een eigen ‘Pimp-project’. Het resultaat zie je in deze video. Enthousiast geworden van onze gepimpte Kip? Samen met Caravanity heeft Marktplaats 28 handige tips en trucs voor je op een rijtje gezet om je eigen caravan te customizen:

1. Je hebt nodig: een toffe caravan die nog in redelijk goede staat is. Is je caravan in hopeloze staat, dan wacht je een nog grotere uitdaging. Hier een checklist voor het aanschaffen van retro caravan.

2. Een plan in de vorm van een moodboard: bedenk welke kleuren, stijl en stoffen je wilt gebruiken zodat je overzichtelijk aan de slag kan.

 

Lees het volledige artikel op: https://verkeersbureaus.info/nieuws/2016/06/06/78736-28-onmisbare-tips-en-trucs-om-caravan-restylen/

Tags:
 

Opmerkingen zijn afgesloten.© 2024  |  Privacy en voorwaarden