BEUNINGEN -Festival Down the Rabbit Hole in Beuningen reserveert een speciaal stukje camping voor festivalgangers die iets meer luxe willen.

Duizenden festivalgangers zetten dit weekend een tent op bij het festivalterrein bij Beuningen. 'Down the Rabbit Hole' verwelkomt 15.000 bezoekers binnen haar poorten.

Rabbit Resort

Het grootste deel van de camping ziet eruit zoals verwacht. Hutje mutje kriskras door elkaar. Een plekje voor jezelf vastleggen is er niet bij. Voor de festivalganger die wat meer luxe wil is dat nu ook mogelijk. Enkele honderden mogen hun toevlucht zoeken in het speciale luxe deel van de camping, het 'Rabbit Resort'.

Campingburgemeester Jan van Berkel 'Dit is een unieke plek om de ervaring van het festival extra meerwaarde te geven. Je kan hier komen na een vermoeiende reis en dan kom je op een camping waar alles al voor je klaar staat.'

390 euro per persoon

Overnachten kan in een luxe tipi, een tweepersoons cabine of in alvast opgezette vierpersoonstenten. De beste plekken hebben uitzicht over het water op het festivalterrein. De duurste plaatsen kosten 390 euro per persoon, maar dan mag je van donderdag tot maandag blijven.

Dat er een fiks bedrag wordt gevraagd onderkent ook de campingburgemeester.

Lees het volledige artikel op: http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2095239/Luxe-kamperen-op-festival-Het-kost-wat-maar-dan-krijg-je-ook-wat

 

Opmerkingen zijn afgesloten.© 2019  |  Privacy en voorwaarden