In Vlaanderen Vakantieland trekken radiostemmen Ronald Verhaegen en Heidi Lenaerts samen met hun dochtertje Lily Rose op kampeertrip.

Vanaf 28 september brengt het jonge gezin voor Vlaanderen Vakantieland vijf weken lang verslag uit van hun verrassende tocht langs de westkust van Frankrijk.

Radiopresentatoren Ronald Verhaegen en Heidi Lenaerts gaan op trip door Frankrijk. Met een kampeerwagen, camper of een huis op wielen, zoals dochter Lily Rose het noemt. Met weinig kampeerervaring, maar met heel veel zin om te ontdekken.

De vertrekplaats van de reis is Cap Blanc Nez. Vanaf die majestueuze krijtrotsen in Nord- Pas-de-Calais rijden ze vijf weken lang langs de Franse westkust. Een route langs Picardische stranden, traditionele Normandische dorpen en Bretoense kliffen. De reis gaat tot het meest westelijke punt van Frankrijk. Het wordt een avontuur om nooit te vergeten.

Lees het volledige artikel op: http://www.tv-visie.be/inhoud/belgie/27september2013/heidi-lenaerts-en-ronald-verhaegen-kamperen-voor-vlaanderen-vakantieland_61176/

 

Opmerkingen zijn afgesloten.© 2019  |  Privacy en voorwaarden